FAMILIES DE SISÈ

El pares i mares de sisè donen l’agraïment a totes les famílies de l’escola per col·laborar, durant la Jornada de Nadal que va organitzar l’AMPA, en la recaptació de fons pel viatge de fi de curs adquirint pastissos i altres detalls.

Durant els propers mesos es proposaran diverses activitats per poder seguir recaptant. Us agraeixen la vostra col·laboració!

 

AGRAÏMENT AL MERCAT DE LES CORTS

El Mercat de Les Corts va col·laborar amb les begudes a les paneres que es van rifar per Nadal a l’escola. Des d’aquí els volem donar les gràcies per la seva col·laboració, així com també a tots els pares que varen participar tant comprant un número com aportant els detalls per a les 12 paneres.

 

NÚMERO LOTERIA DEL NEN

Aquest any no hem tingut sort. Després dels dos primers anys consecutius amb premi, el número de loteria del nen del qual l’AMPA va vendre participacions (16.268) aquest cop no ha estat premiat. Esperem l’any vinent tenir més sort i us agraïm a tots la vostra col·laboració en la compra de participacions.

 

REBUTS: SETMANA DEL 9 DE GENER

Per problemes informàtics, alguns dels rebuts de les activitats extraescolars que s’havien d’emetre el passat dia 5 de gener, s’emetran durant la setmana del 9 de gener. Disculpeu les molèsties.