Des de l’AMPA us donem la benvinguda al nou any i esperem que hagueu gaudit d’aquestes Festes.

Tot l’equip de l’AMPA iniciem l’any amb les ganes i il·lusió de continuar, durant la resta de curs, en la línia de treball realitzada fins ara. Per això la vostra contribució ens és vital.

Us agraïm l’assistència, presència i compromís que ens heu mostrat en les Jornades de Nadal que hem plantejat al mes de desembre. La vostra participació en la realització de les paneres, compra de números de la rifa, assistència a la visita del patge reial, exhibició de gimnàstica, adquisició de la loteria del nen, etc. mostren la vostra voluntat de participar i col·laborar. Us agraïm molt sincerament aquest interès i esperem oferir-vos propostes i activitats que puguin ser del vostre agrat i dels vostres fills i filles.

Un cop més, moltes gràcies a tots.