Benvolgudes famílies,

Aquest any la Junta de l’AMPA ha decidit avançar la preinscripció de totes les activitats extraescolars al mes de maig/juny (NO el PAGAMENT que es farà durant el mes d’octubre).

 

¿Com i quan fer les preinscripcions?:

  • A través de l’AMPASoft: Del 25 de maig a partir les 9:00h al dia 01 de juny a les 20:00h (més informacio de com fer les inscripcions on-line: Aquí).
  • Presencialment: Dia 1 de juny de 16h a 18:00h al despatx de l’AMPA.

 

Les raons que han conduït a aquest canvi són les següents:

  • La bona acollida que l’any passat ja va tenir la inscripció anticipada de vàries de les activitats (anglès, música, piscina i gimnàstica).
  • La possibilitat d’organitzar millor totes les tasques que comporten les inscripcions d’extraescolars (exemple: obertura de nous grups, negociació amb els proveïdors, recàculs de tarifes, distribució grups i espais, etc.).
  • La possibilitat de negociar l’avançament de les activitats al mes de setembre, si bé això no sabem si serà possible, perquè dependrà del proveïdor (en el cas d’aconseguir-ho es repercutirà en el preu).
  • La pròpia organització de les famílies que començarem el curs amb tota la logística organitzada, i durant els primers dies de setembre encara tindrem uns dies per acabar de tramitar, excepcionalment, algun canvi.

 

En relació amb els nous alumnes que cursaren P3 l’any vinent (curs 2018/19), s’obriran les preinscripcions el dia següent a la xerrada informativa que l’escola fa durant les darreres setmanes de juny (AMPA hi assitirà i donarà informació sobre les extraescolars).