El passat dimecres 28 va tenir lloc l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2018 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir l’entrega dels guardons. Uns premis amb els quals l’Ajuntament ha reconegut la consciència ciutadana, la convivència i els valors cívics a persones i entitats.

En total, s’otorguen 25 medalles anuals: 5 atorgades des de l’àmbit de la ciutat i les 20 restants, proposades pels consells dels diferents districtes.

Pel que fa al Districte de Les Corts, es va guardonar l’associació AMPAs Unides de les Corts.

AMPA Unides Les Corts és una agrupació formada per les AMPA de les escoles públiques d’Educació Infantil i Primària del Districte de les Corts: Ausiàs March, Barcelona, Duran i Bas, Ítaca, Lavínia, Les Corts i Pau Romeva. L’associació va néixer al 2016 amb la finalitat de treballar conjuntament en la defensa de les escoles públiques del barri i dels seus valors, com el respecte, la solidaritat o la inclusió.