De vegades, pares i mares tenim la sensació que, per molt que repetim les mateixes coses, els fills no ens escolten. Altres vegades, ens costa aconseguir que parlin del que els ha passat a l’escola o del que els preocupa.

Aquesta xerrada serà a càrrec de la Dra. Beatriz San Román, Doctora en Psicologia Social i coordinadora d’atenció a famílies del Centre AFIN, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en diversitat familiar, adopció, acollida, reproducció assistida i relacions familiars.

El Centre Afin ens presenta una xerrada que ens convida a repensar les estratègies de comunicació familiar i abordar les normes de la llar de manera que tots els membres de la família siguin escoltats i respectats.

  • Data: 24 de gener de 2019
  • Hora: 18:30h.
  • Lloc: Sala d’actes de l’escola CEIP Les Corts.

Recordeu que oferim servei de mainadera gratuït per als fills i filles dels pares i mares que assisteixin a la xerrada.

Per inscriure-us, aviseu als vostres delegats de classe. 

Animeu-vos a participar, us hi esperem!