Podeu descarregar totes les dates del calendari al vostre mòbil o a l’ordinador, des del calendari de la web (enllaç “+ export events“. Es poden triar els esdeveniments que es volen exportar triant només un mes o bé la llista total).

És important tenir present que el calendari de la web és molt útil, al tractar-se d’una eina viva, és a dir, que es va actualitzant contínuament amb les dates clau que van sorgint com ara la festa de P3, la festa de Nadal amb el Patge reial, recollida de llibres, jornades de portes obertes… (si s’han descarregat les dates al mòbil/ordinador, aquestes no s’actualitzaran ni se n’hi afegiran de noves. En cas de voler afegir les noves dates clau, aquestes s’hauran de tornar a descarregar al mòbil/ordinador des de la web de l’AMPA).

Per altra banda, us facilitem el calendari escolar 2019/20 fet per l’escola, on es mostren els horaris, dies festius, lectius, vacances i jornada intensiva. Descarregueu aquí el calendari escolar en pdf.