Data publicació: 02/12/2019

El passat dijous 28 de novembre es va celebrar l’Assemblea general ordinària, juntament amb la reunió de delegats de classe del primer trimestre. Durant l’acte la junta directiva de l’AMPA va presentar el balanç del curs anterior, l’estat de comptes i el pressupost, que va ser aprovat per unanimitat.

Gràfic de les despeses del curs 2018-19:

Seguidament, es va fer la revisió del Pla d’Acció del curs 2018/19, que va incloure el projecte de millora de Patis, en què es van assolir els objectius amb èxits; el projecte Hort, que ha ampliat les sessions i s’ha convertit en obligatori pels alumnes de 1er i 2n; el projecte de Reutilització de llibres i algunes de les novetats en el projecte de Festes. Pel que fa a les activitats Extraescolars, el curs passat va acollir 336 nens, que representa el 70% del total de l’alumnat de l’escola, mentre que un total de 120 nens van celebrar les colònies d’estiu.

Així mateix, l’AMPA va presentar les propostes incloses en el Pla d’Acció del 2019/20, que també van ser aprovades per majoria, entre les quals destaca la continuïtat de la gestió de l’hort, la proposta de pintar un mural a la façana exterior dins el projecte Camí Escolar; la proposta d’incorporar una pantalla 3D de jocs interactius i una zona d’aparcament per a bicis dins l’escola, actualment en fase d’estudi; el llançament d’un concurs per a canviar el logotip de l’AMPA, aprofitant el canvi de nom a AFA, i la creació d’una comissió de Solidaritat per incloure propostes i accions a través de la col·laboració amb ONG i entitats sense ànim de lucre.

Durant la reunió, l’AMPA va tornar a fer una crida per nous voluntaris en totes les comissions així com col·laboracions puntuals per a festes, jornades i preparació de les paneres de Nadal.

Un dels altres temes que es van acordar durant l’Assemblea va ser la creació d’un grup de treball de Menjador, que serà l’encarregat de fer propostes de millora, que es presentaran a la Comissió del Menjador del Consell Escolar per tal que les pugui valorar i aprovar.

Per últim, es va fer un repàs del calendari de dates destacades pels propers mesos de curs. L’Assemblea va acabar amb un torn obert de precs i preguntes.

En aquest enllaç podeu accedir al document de resum de l’Assemblea.

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=D69982F781AE235B!33847&ithint=file%2cpptx&authkey=!AhkRCdsywTrVRcs