Data de publicació: 12/02/2020

 

El proper divendres 21 de febrer, després de la Jornada de Carnestoltes que organitza l’escola, la Comissió de Festes de l’AMPA organitza una xocolatada gratuïta per a les famílies sòcies que tindrà lloc al pati de baix de les 16h fins les 17h.  

 

Durant la festa es podrà gaudir d’uns pastissos boníssims que els alumnes de 6è vendran per acompanyar la xocolata. Tots els fons que recaptin seran per sufragar els seu viatge de final de curs.

 

A més, la comissió de Solidaritat farà una recaptació benèfica a favor dels nens amb càncer posant unes guardioles en diversos punts de la festa. Tots els fons recaptats aniran adreçats a la campanya de recerca d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu “Taca’t pel càncer infantil”. Per a més informació: https://xocolatadasolidaria.org/

 

Esperem que gaudiu molt d’aquest Carnestoltes 2020!