Data de publicació: 13/02/2020

A l’escola disposem d’un nou vermicompostador, és a dir, un sistema contenidor que permet reciclar amb cucs de terra, restes vegetals, etc.

Amb el suport de la Laura d’Arrels i brots, els alumnes del taller d’hort de 1er i 2n poden donar de menjar restes orgàniques de la cuina de l’escola als cucs i els hauran de cuidar donant-los la temperatura i humitat adequada.

En el taller també podran veure amb els seus propis ulls la gran importància que tenen aquests petits animals invertebrats al nostre planeta, ja que els seus excrements permeten fertilitzar la terra i les plantes poden créixer.

Cal recordar que els tallers d’hort de migdia són una activitat gratuïta que ofereix l’AMPA, obligatòria pels nens i nenes de 1r i 2n que no tinguin extraescolars a la mateixa hora.