Data de publicació: 10/05/2020

Degut a l’actual situació de crisi sanitària, que ha deixat moltes famílies en un situació precària, l’AFA Les Corts s’ha unit a la iniciativa solidària de l’Assemblea Barri de Les Corts, que ha creat una xarxa d’aliments per atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables del barri i arribar allí on els menjadors socials del Districte no poden.

Així mateix, la xarxa està treballant per garantir els recursos que les famílies poden necessitats de cara a principis de setembre per tal que, amb l’entrada del nou curs escolar, cap nen ni nena es quedi sense material escolar.

Totes aquelles famílies que es vulguin beneficiar de les ajudes poden contactar amb l’Olímpia, que serà la persona de contacte entre les elles i la xarxa de suport del barri. El seu telèfon és 606 74 05 58.