Ja arriba el Carnestoltes!

El proper divendres, dia 1 de març, després de la Jornada de Carnestoltes que organitza l’escola, la Comissió de Festes de l’AMPA organitzarà una xocolatada per a les famílies sòcies de l’AMPA (de 16h fins a 17h).

Novetat: Podrem gaudir d’uns pastissos boníssims que els alumnes de 6è. vendran per acompanyar la xocolata. Tots els fons que recaptin seran per sufragar el seu viatge de final de curs.

Després de recollir als vostres fills, us podreu dirigir al pati de baix on es repartirà la xocolata desfeta tant pels nens com pels pares, avis, tiets, etc. socis de l’AMPA. Les famílies de parvulari podran baixar per les escales que comuniquen el pati de parvulari amb el de baix.

Els nens i nenes de sisè també posaran parades amb manualitats a diferents punts del pati.

Esperem que gaudiu molt d’aquest Carnestoltes 2019!