Ja gairebé tenim aquí la Festa Major de Les Corts, amb una programació ben plena d’activitats: veure programa.

I, com cada any, aquest diumenge, 6 d’octubre, el nostre gegant Guillemot, acompanyat dels capgrossos Joan, Carla i Àlex participaran a la plantada de bèsties i gegants (10h – Av. Diagonal / Joan Güell) i en el seguici popular posterior (11h – Recorregut: Av. Diagonal, Joan Güell, Gandesa, Segalar, Doctor Ibáñez, Pl. Concòrdia, Solà, Joan Gamper, Taquígraf Garriga, Taquígraf Martí, Pl. Comas).

Per tal de poder passejar el nostre gegant i gegantons necessitem fer colla i comptar amb famílies (especialment, adults) que vulguin marcar el ritme dels més petits amb els timbals i encarregar-se de portar el Guillemot (els nens/es més grans poden portar els gegantons) ¿Us hi animeu? Si és així, si us plau, digueu-li al vostre delegat/da, ell/a ens ho farà saber i us inclourem en el grup de whatsapp “Colla Gegantera Guillemot” (grup només actiu per organitzar el seguici d’aquest cap de setmana).

Us desitgem una molt bona Festa Major!