Data de publicació: 28/05/2020

Si els terminis es mantenen i Catalunya entra en la fase 3 del pla de transició a la normalitat aprovat pel govern espanyol en el marc de l’estat d’alarma el proper 22 de juny, els nens i nenes podran gaudir de les colònies d’estiu com estava previst.

Des d’Eix Estels, l’empresa encarregada de l’organització de les colònies, ha establert un seguit de mesures per tal de complir amb la normativa i els protocols d’higiene establerts que podeu veure aquí: https://www.eixestels.com/ca/colonies-estiu_-informacio-especial-covid-19/blog-corporatiu/20/3 

En cas que algun dels pares inicialment interessats tinguin clar que no portaran els seus fills de colònies, ho podeu comunicar a l’AMPA i es farà el torn de la paga i senyal abonada al passat mes de febrer.

La visita a la casa de colònies Jou Nature, a Guardiola de Berguedà, programada inicialment pel mes de maig queda definitivament anul·lada.

Recordem que les dates de l’estada són del 24 al 27 de juny de P3 a 2n i del 24 al 30 de juny de 1r fins a 6è.

La setmana que ve us podrem oferir  més informació.