Data de publicació: 27/10/2020

A l’assemblea extraordinària celebrada el passat dia 14 d’octubre es va aprovar la modificació del canvi de nom d’AMPA CEIP Les Corts a AFA Institut Escola Plaça Comas. Arran d’aquesta modificació és necessari actualitzar tota la documentació relativa a la legislació actual sobre protecció de dades.Per a poder fer-ho, i amb la finalitat de facilitar la gestió a les famílies i informatitzar-ho, us adjuntem uns enllaços que us remetran a uns formularis webs on s’han inserit unes caselles que les famílies heu de clicar i emplenar per acreditar que accepteu la proposta de tractament de les vostres dades personals.

L’acceptació de la proposta de tractament de les dades és necessària  perquè tots els socis i sòcies puguin participar de les activitats que es realitzen des de l’AFA i per tal de rebre informació d’aquesta.

Una vegada empleneu el formulari, l’heu d’”ACCEPTAR” i, ja ens arribarà a nosaltres digitalment.

Enllaços per a emplenar:

  • Informació i sòcies AFA:

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=Nw==&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

  • Informació socis i sòcies AFA (grups Whatsapp):

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=ODk2&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

  • Informació Inscripció Extraescolars i altres serveis:

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=MTE=&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


En la asamblea extraordinaria celebrada el pasado día 14 de octubre, se aprobó la modificación del cambio de nombre de AMPA CEIP Les Corts a AFA Institut Escola Plaça Comas. A consecuencia de esta modificación es necesario actualizar toda la documentación relativa a la legislación actual sobre protección de datos.

Para poder hacerlo, y con el fin de facilitar la gestión a las familias e informatizarlo, os adjuntamos unos enlaces que os remitirán a unos formularios webs donde se han insertado unas casillas que las familias deberá pulsar y rellenar para acreditar que aceptan la propuesta de tratamiento de sus datos personales. La aceptación de la propuesta de tratamiento de los datos es necesario que todos los socios y socias puedan participar de las actividades que se realiza desde la AFA y recibir información de esta.

Una vez rellene el formulario, se ha de dar a “ACEPTAR” y ya nos llegará a nosotros digitalmente.

Enlaces para rellenar:

  • Información socios i socias AFA:

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=Nw==&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

  • Información socios y socias AFA (grupos Whatsapp):

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=ODk2&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

  • Información Inscripción Extraescolares y otros servicios:

http://rgpd.lant-abogados.com/ExternalClausules?codiClient=OTEyNDM2&idRegistre=MTE=&secure=8.4857186E7&idioma=1&firmar=1

Muchas gracias por vuestra colaboración!