Data de publicació: 25/11/2020

Avui s’ha publicat al BOPB la resolució d’atorgament de subvencions per a infants i joves d’entre 6 i 17 anys per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar per al  curs 2020-2021.

En el transcurs del dia d’avui, les famílies rebreu un SMS amb la comunicació oficial. Algunes famílies  van registrar més d’una sol·licitud i, per tant, rebran més d’un SMS. Ja hi ha publicats a https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/admin  els documents amb el llistat dels beneficiaris i les quantitats atorgades, a la pestanya de subvencions.

També s’obre avui  el període de reclamacions en aquest enllaç https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions-efhe_302069.

Finalment, donat que la fase de reobertura aprovada per la Generalitat de Catalunya autoritza les activitats extraescolars en grups estables i l’aturada no ha superat fins ara els 30 dies, la subvenció a percebre correspondrà al total de la quantitat atorgada. Aquest fet podria canviar si la situació de la pandèmia obligués a aturar de nou les activitats extraescolars.