Data de publicació: 10/12/2020

Elisabeth Olivé, mare de l’Elsa Iranzo de 3rC de Primària, ha estat la guanyadora del concurs per escollir el nou logotip de l’AFA IE Plaça Comas. El seu logo ha estat l’elegit entre les 21 propostes enviades per part d’un total de 10 participants. El jurat ha estat format per dissenyadors/es, professors/es i alumnes del centre i representants de la junta de l’AFA.

Aquest és el logo i les seves variants:

logo AFA IE Plaça Comas

L’objectiu del concurs ha estat actualitzar l’actual logotip, aprofitant el canvi de nom de l’escola i de denomiació d’AMPA a AFA, per tal que s’adeqüés a la nova realitat amb un disseny més modern i inclusiu que inclogui a tota la diversitat de famílies que en formen part. Un cop es confirmi el nou nom del centre, es canviarà el text però mantenint el disseny original.

Des d’aquí volem felicitar a la guanyadora i donar les gràcies a la resta de participants per la feina feta: Josep Llorca , Juan Camilo Sanchez i Laura Baró, Yu Camilo, Alexandra Ibañez, Cristina Costa, Eli Rodriguez, Gina Planas, Mari Contreras  i Trinidad Pérez.