Data de publicació: 08/01/2021

Seguint les indicacions establertes en el document DOGC publicat dimarts 05/01/2021 sobre les noves restriccions que el Govern ha imposat per fer front a la pandèmia fins el 17 de gener, hem de suspendre totes les activitats extraescolars presencials externes i internes, ja que els participants no són coincidents amb els grups de convivència estable definits per a l’activitat lectiva.

Els grups d’anglès de P4, P5 i 1r d’ESO, al ser grups estables lectius (grup bombolla classe), podran continuar fent classes a les instal·lacions de l’escola en horari de 16h a 17h a Infantil i de 15h a 17h a 1r d’ESO. Així mateix, es manté el servei d’acollida matinal i ludoteca.

Algunes activitats passen a fer-se telemàticament, com és el cas dels grups d’Enginyers, Lego Robòtica i Tecnologia Creativa i anglès de 1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è, en els horaris definits durant el primer trimestre i l’alumnat de música rebrà un comunicat de l’empresa organitzadora de l’extraescolar.

Respecte als rebuts de les extraescolars que es realitzin aquest segon trimestre, es cobraran aquest proper dimarts 12 de gener. Els rebuts de les activitats anul·lades es cobraran quan es reprengui l’activitat i sempre la part proporcional del trimestre.

En resum, en data de l’11/01/2021, les activitats quedaran de la següent manera:

Activitats anul·lades:

 • Fem Esport Infantil i Primària
 • Taekwondo
 • Patinatge
 • Bàsquet
 • Futbol
 • Gimnàstica rítmica
 • Cheerleaders
 • Teatre
 • Natació

Activitats online:

 • Lego Robòtica i Tecnologia Creativa
 • Enginyers
 • Anglès 1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è.

Activitats presencials:

 • Anglès P4, P5 i 1er d’ESO
 • Acollida Matinal
 • Ludoteca de 16h a 18h