Data de publicació: 04/03/2021

Les classes d’infantil necessiten renovar les joguines i jocs de què disposen i per això les mestres de P3, P4 i P5 demanen la col·laboració de les famílies per donar a l’escola tot tipus de material en bon estat per a jugar (bicicletes, motos, monopatins, puzles, llibres, jocs de taula, utensilis per la cuineta, etc.).

El material es pot entregar en hores d’entrada o sortida d’horari escolar (9h, 12:30h, 14:30h o 16h) a la porta d’infantil (carrer Dolors Masferrer), o bé en hores de recollida de ludoteca a Consergeria (carrer Eugeni d’Ors).

Totes les joguines es desinfectaran convenientment i el material que no sigui de plàstic o fàcil de netejar es guardarà 20 dies en quarantena abans d’utilitzar per garantir la màxima seguretat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!