Data de publicació: 26/04/2021

Per començar des de l’AFA volem donar les gràcies a totes les famílies i alumnes per les 124 respostes rebudes.

La gran majoria de famílies participants valora positivament les activitats extraescolars d’aquest curs, tant pel que fa a la informació rebuda, els horaris i la coordinació i l’organització de les mateixes. En menys mesura, la diversitat de les activitats, que la majoria dels participants la valora en un 3 sobre 5.

Pel que fa a la gestió de la Covid-19 de les activitats, bona part dels participants valora positivament les mesures preses i les activitats treballades en grups bombolla, però es constata que cal millorar la gestió i funcionament de les activitats que han passat a fer-se online.


Tant per part de l’AFA com dels nostres proveïdors som molt conscients que aquest curs s’ha desenvolupat amb molta dificultat i hem fet tot el possible per intentar que la major part de les extraescolars fossin presencials, seguint les directrius del Procicat, però no sempre ha estat viable.

En resposta als comentaris, dubtes i suggeriments rebuts per part de tots vosaltres, des de l’AFA hem elaborat un Dossier d’Extraescolars on podreu trobar informació de les noves extraescolars que presentem pel curs vinent i les modificacions d’algunes que ja fèiem, així com els requisits i normativa de funcionament. També esperem que amb aquest fulletó puguem resoldre part dels dubtes que ens heu fet arribar a través de l’enquesta.

En els propers dies us informarem del calendari de preinscripcions de les extraescolars del primer trimestre del curs vinent 2021-22.

De nou, volem agrair-vos a tots i totes la vostra col·laboració!