Data de publicació: 07/05/21

L’Ajuntament de Barcelona ha modificat aquest any el procediment de justificació de subvencions de les activitats esportives extraescolars. Per primera vegada, les famílies beneficiàries dels ajuts a la pràctica esportiva extraescolar pel curs 2020-21 han de confirmar la seva participació a l’activitat subvencionada.

Us expliquem els passos a seguir:

1-Les famílies rebran un SMS al mòbil informat en la sol·licitud de subvenció, amb el remitent IBE.AJ.BCN, un enllaç on podran confirmar la participació a l’activitat subvencionada.  Caldrà clicar a l’enllaç per procedir a informar de la seva participació a l’activitat. En cas de famílies amb més d’un infant amb subvenció, rebran un SMS per a cada un.

2-Caldrà identificar-se amb el DNI del sol·licitant a la subvenció

3-Comprovar que el correu electrònic sigui correcte.

4- Seleccionar l’opció que correspongui

5- Donar la conformitat i clicar el botó CONFIRMAR que hi ha al final del formulari.

Apareixeran les dades personals de cada subvenció, informant de l’import final atorgat. Per finalitzar, e veurà un missatge a la pantalla informant que tot s’ha realitzat correctament, i s’enviarà un correu electrònic a l’adreça informada com a comprovant.

La data límit per completar el procés és el 28 de maig.

Aquest procés substituirà les signatures als documents F9 de les campanyes de subvenció anteriors.

En aquest enllaç trobareu el tutorial de justificació per a les famílies.