L’any 2017 vam engegar el Projecte de Patis i va ser tot un èxit, sobretot, pel gran treball col·laboratiu que vam fer tots plegats.  Aquest any volem donar continuïtat al projecte, per això, el diumenge dia 24 d’octubre (de 9 a 14 h aproximadament) tornem a convocar la que serà la 3a Jornada de Patis en Família.

Si estàs interessat en participar-hi, fes-li saber al teu delegat/da, ell/a ens passarà el teu contacte i t’inclourem al grup de WhatsApp des d’on organitzarem amb més detall la jornada de patis (l’horari serà de 9 a 14 h, però si només disposes d’un parell d’hores, també seràs molt benvingut).

En què consistirà la jornada de patis?

La jornada de patis consistirà en un gran treball en equip on ens repartirem les diferents tasques a realitzar gaudint d’un dia diferent en família. Els nens també podran ajudar sota la responsabilitat de cada familia.

Quines tasques haurem de fer?

Repintarem els jocs de tots els patis,  que després de dos anys, han quedat malmesos.

Quines habilitats necessitem per a la jornada de patis?

  • Moltes ganes de passar una bona estona en família.
  • Moltes ganes d’ ajudar a fer realitat el projecte.
  • Energia per pintar seguint les plantilles o dibuixos que ja estaran a terra dibuixats (no es necesita gaire traça i estarà tot preparat).
  • Paciència i comprensió, ho estem organitzant de la millor manera que sabem, però, de ben segur, en la posada en escena sorgiran imprevistos.

Tenim moltes ganes de donar continuïtat a aquest projecte! T’hi apuntes?